שאלת המשך אך לא רואה ההודעה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

29/03/2021 | 23:00 | מאת: אייל

שלום דר ! אני רשמתי לך תגובה כהמשך לשירשור של ההודעה הראשונה שלי אשמח להתיחסותך תודה

שלום, אייל. ראיתי רק עכשיו את "שאלת ההמשך" שלך. לגופו של עניין, אני מבין את הקושי שאתה מתאר וכן את ההתלבטות שלך, האם לבקש לעבור למסגרת אחרת, בגלל תחושתך שהרופא המטפל בך, לא מספיק קשוב לבעיותיך. כפי שכתבתי בתגובה הקודמת שלי, ללא היכרות מקצועית איתך ועם המסגרת שאתה מתאר, קשה ולמעשה אי אפשר לייעץ לך האם לעבור או לא. אני מבין שהפרופסור, מנהל המרפאה, פחות נגיש. לכן הייתי מציע שתתייעץ עם העובדת הסוציאלית של המרפאה, או לפחות עם האחות במקום. הן אמורות להיות יותר נגישות וזמינות. בהצלחה !!

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה