לחצים קשים לא מוסברים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

17/03/2021 | 22:00 | מאת: אייל

שלום רב !! מזה שנים אני מתמודד עם תחושות של מתחים ולחצים גדולים מאוד . כאמור נוטל תרופות עם הטבה ... נכנס ללחץ על ממש כלום . אני עושה המון למען שיפור המצב אך כעת איני ממש חש בטוב . אציין שהטריגר הראשון שלי היהי עם כאבים ולחצים ענקיים בלב מהם איני יכול להיגמל . כמו"כ.. סובל מעצירויות קשות ולא נעימות בכלל . אשמח להתיחסות תודה לך וליה טוב

שלום, אייל בהתיחס לשאלתך הדומה ולו במקצת לזה של קודמך - עמית, אני מציע שתעיין בתשובתי לשאלתו שלו, הסמוכה לשאלתך שלך. למרות השונות, המיוחדות והייחודיות של כל אחד מכם, כמובן, התשובה שלי לשאלתו, עשויה אף להתאים לך ולכל המשתתפים הסמויים בפורום, הסובלים מתחושות דומות. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה