סובלת מדכדוך וחרדות בצהריים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

13/03/2021 | 15:24 | מאת: רינת

שלום רב. אני מטופלת במועדון תמיכתי לנפש. יש לי גם רופא פסיכיאטר. כל יום בצהריים יש לי חרדה ודכדוך והרופא הפסיכיאטר מתעקש לא להוסיף או לתת לי תרופות חדשות. הוא טוען שאני יכולה להסתדר בלי תרופות למרות שהוא רופא שלי. במועדון הצוות נותן לי כלים מעשיים מה לעשות עם זה אבל אשמח מאוד למרות שאני מקבלת כלים מעשיים מהם אשמח עם יש לך ראיון לכלי מעשי חוץ מהליכה שאוכל להתמודד עם החרדה בלי כדור אני אודה לך מאוד

שלום רינת, מצער לשמוע על סיבלך, אך אין אפשרות לסייע לך, מבלי להכיר אותך באופן מקצועי, מלא ומקיף יותר. מה גם שציינת שאת כבר מטופלת ונעזרת, על ידי פסיכיאטר וצוות המועדון, שאת חברה בו. כללית, לעיונך האפשרי, כמו גם לטובת המשתתפים האחרים בפורום, להלן קישור ל"כלים להתמודדות" שסוכמו על ידי באתר שלי > https://www.u4u.co.il/Treatment-tools ד"ר מאיר נעמן> פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה