הקאות לפני מחק כדורגל

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

27/02/2021 | 20:41 | מאת: שלומי

הבן שלי בן 12 משחק כדורגל מגיל 5 בתקופה האחרונה לפני משחק יש לו בחילה והוא מקיא מה לעשות אני חסר אונים זה לא משהו שאני מכיר יש לציין שזה לא קורה כל משחק ורק העונה זה התחיל

שלום שלומי למרות שלכאורה וכנראה גם בפועל, לבן שלך יש ניסיון במשחקי כדורגל וכד', יתכן ואף סביר שהוא פשוט נרגש ולחוץ לפני המשחקים החדשים או מיוחדים בעיניו, בין אם במודע ובין אם שלא במודע. דרך טובה וראשונית היא פשוט לבדוק זאת איתו בשיחה אוהבת ואמפטית (!). כך או כך זו לא סיבה שתחוש "חוסר אונים". אפשר להתיעץ גם עם רופא המשפחה, כדי לשלול סיבה רפואית כלשהי, ואם זה לא ישתפר ובינך ירצה להמשיך לשחק בלי הסימפטומים של מתח ולחץ, כדאי לפנות איתו לייעוץ פסיכולוגי. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה