רוצה להשתחרר מתחושות לחץ

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

13/02/2021 | 23:13 | מאת: אייל

שלום דר !! שמי א. 44 מתמודד עם הפרעות נפשיות ומטופל תרופתית . אציין שתחילת המשבר שלי היתה מלווה עם כאבים חזקים ודקירות בלב . ומאז זה יתפתח וכיום נוטל המון תרופות וחי וחש מתחים לא הגיוניים ואני חי עם תחושות לחץ גבוהות מאוד במהלך כל היום . למרות ההתמודדות אני מצליח לעבוד 4 שעות ביום ומתפרד בדיור מוגן . רק ארצה לדעת כיצד אני משתחרר מההרגשה הזו . מטופל עיי מטפל בשיחב שבועית או לעיתים דו שבועית . אודה על תגובתך תוה ושבוע טוב

שלום אייל, מצער לקרוא על המצוקות הרגשיות שלך. נראה שאתה מודע לקשיים שלך ואף נמצא כבר בטיפול פסיכיאטרי-תרופתי וכן גם בטיפול פסיכולוגי. אני מבין את רצונך "לההשתחרר מתחושות הלחץ", אך ללא שאלה ספציפית יותר ו/או פרטים נוספים ומפורטים לגבי סיבלך, נראה שאין לי מה להוסיף במסגרת הפורום, חוץ מציון העובדה האמיתית אך גם מעודדת >: הטיפולים עוזרים, אם כי לפעמים זה לוקח זמן. עם התמדה בטיפול ותקוה מבוססת, צפוי שמצבך ישתפר. בהצלחה. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה