סימנים ניורולוגים וחרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

05/02/2021 | 09:34 | מאת: בן

שלום רב, האם חולשת שרירים ותחושת הירדמות לפעמים ברגל ימין וקצת יד ימין והירדמות לחי שמאל יכולים להיות קשורים למתח וחרדה? כמובן שיש לבדוק סיבות גופניות. אבל השאלה שלי האם אלה סימפטומים אפשריים או שלא?

בן כפי שכתבתי בתשובתי לשאלה הסמוכה לשאלה שלך..: "אני לא רופא, אלא ד"ר לפסיכולוגיה קלינית. כללית, חרדה עלולה להעצים ולעיתים אף לגרום לכאבים, מיחושים, סימפטומים פיזיולוגיים שונים. כאשר מדובר בסימפטום פיזיולוגי, או חשש לגבי קיומו ראוי תמיד לברר תחילה עם הרופא המתאים, האם יש או אין בעיה רפואית פיזיולוגית. כך שאני ממליץ כמובן שתתיעץ לגבי בעייתך עם רופא המשפחה שלך שמכיר ודאי את רקעך ומצבך הרפואי. אם אתה בכל זאת חושש ופוחד לבדוק הענין, כדאי שתפנה לייעוץ/טיפול אצל פסיכולוג קליני או רפואי והוא יוכל לסייע לך לאחר שילמד ויעריך מצבך הריגשי - חרדתי וכו'. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר > מורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה