פעימות מוקדמות דפיקות לב חזקות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

31/01/2021 | 22:02 | מאת: דנית

ערב טוב האם חרדה מתמשכת / מתח נפשי יכול לגרום לעבדות ברגליים ,נימול בראש,כאבי ראש חזקים ובחילות, נימול ברגל , רדימות בפנים, חוסר יציבות אני מדברת לא בבת אחת בכל פעם משהו ממה שכתבתי פה תודה רבה על המענה

דנית לא ברור לי למה התכוונת בביטוי "עבדות ברגליים". בכל אופן, התשובה הכללית, אך גם חד משמעית לשאלתך היא ש"חרדה מתמשכת / מתח נפשי", לחץ ומצוקה נפשית לסוגיה השונים וכד' עלולים להעצים ולרוב גם לגרום לכאבים, מיחושים, סימפטומים פיזיולוגיים ואף תחלואה ממשית, בכל חלק ותפקוד של גופינו. ויחד עםזאת, ראוי תמיד לברר תחילה עם הרופא המתאים, האם יש גורם אורגני או פיזי, ביסוד הסימפטומים השונים. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר > מורשה להיפנוזה > 054-754-9898

31/01/2021 | 23:25 | מאת: דנית

תודה על המענה המהיר הכוונה היתה לכבדות ברגליים כמובן שנעשו בירורים לפני שנים ללא מסקנות ואז כמובן אמרו שזה מסורס בחודש האחרון חזרו לי חלק מאותן תופעות לכו שאלתי😊 לילה טוב

31/01/2021 | 23:26 | מאת: דנית

סטרס

03/02/2021 | 19:24 | מאת: ניב

היי גם לי יש פעימות מוקדמות ללא כל ממצא גופני ואחרי כל הבירורים כולל כל הבדיקות ללב התברר לי שזה יכול לקרות ממתח נפשי זה מלחיץ מאוד שמרגיש שהלב מפסיק לעבוד אבל לא באמת יכול לקרות משהו לפי מה שהסבירו לי

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה