חרדה שמשפיעה על הגוף

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

17/01/2021 | 16:04 | מאת: לירון

לפני כחודש וחצי בערך הידיים היו נרדמות לי בשינה לאחר מכן בעקבות התקפי חרדה התחילו עוד כמה תופעות בגוף כל התוצאות יצאו תקינות mri עמוד שדרה Emg מומחה נוירולוג שבדק ושלל התחלתי פריזמה לפני שבועיים עדיין קוראת בגוגל דברים ולאחר מכן קוראים לי כאבי אגן חולשה כאבי גב כתפיים קפואות בשינה האם הרופאים צודקים שמפילים את הכל על חרשה או פסיכוזומטי ? או שיש בעיה שמתעלמים ממנה

שלום, לירון אני מניח שבשורה שלפני האחרונה בשאלתך. התכוונת ל-"חרדה" ולא "חרשה" (?). רופאים אינם "מפילים" השערות אלא קובעים, במידת האפשר, אבחנות. בהעדר ממצאים רפואיים פיזיולוגיים בבדיקות שעברת, ה"מצדיקים" אבחנה פיזיולוגית, מקובל ואך מוכח לעיתים קרובות שהסיבות לסימפטומים, הן קרוב לודאי פסיכולוגיות (פסיכוסומטיות). כיון שכך ראוי ורצוי שתפני לקבלת ייעוץ/טיפול פסיכולוגי מתאים. טיפול פסיכולוגי מתאים אמור וצפוי לסייע לך בהעלמות חרדתך והסימפטמים הנילוים. ד"ר מאיר נעמן> פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה