איזה מהבנזודיאזפינים נחשב לחזק ביותר?

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

10/01/2021 | 19:21 | מאת: אביב

שלום, קיבלתי מהרופא לוריוון על מנת לקחת נקודתית בעת חרדה. אני חש שזה לא עוזר, האם יש בתרופות ממשפחת הבנזודיאזפינים, תרופות חזקות יותר? לא מבחינת משך ההשפעה אלא מבחינת הרגעת תסמיני החרדה תודה אביב

שלום, אביב אני והפורום פסיכולוגיים ואיננו עוסקים בתרופות, אלא בייעוץ פסיכולוגי. כך שאת שאלתך תוכל להעביר לפורוום פסיכיאטרי או רפואי. עניינית, הטיפול המומלץ לחרדות, בנוסף או אף במקום תרופות (תלוי בעוצמת החרדה והסימפטומים הנילוים), הוא טיפול פסיכולוגי מתאים. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה