חרדה שנימשכת כבר כמה חודשים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

16/11/2020 | 21:44 | מאת: חנה

שלום אני אישה בת50 פלוס סובלת מהיפוכונדריה מגיל 19 ,בחודשים האחרונים אני מרגישה חרדה איומה שיקרה לי משהוא,שאני עומדת למות, אני לא ישנה תקופה ארוכה , חיבת לציין שהתאבון מצוין ,אבל נפשית אני מרוסקת

חנה מצער לקרוא על חרדתך הממושכת, אך לא זיהיתי את השאלה שבדברייך. האם את כבר בטיפול פסיכולוגי ו/או תרופתי ? אם לא, הרי שכדאי מאד שתפני לקבלת סיוע מקצועי, כדי לטפל בחרדתך, הנמשכת, על פי דברייך, כ- 31 שנים. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

01/12/2020 | 09:33 | מאת: חנה

אני מודה לך מאוד

בברכה

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה