לא יכול לרוץ בגלל פחד מכלבים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

03/11/2020 | 01:09 | מאת: פוביה מכלבים

שלום אני נפגע עבירה ולצערי תקופה ארוכה אני בבית אני מטופל על ידי פסיכולוג ופסיכיאטר אני לא משוגע פשוט עברתי תקיפה מאוד קשה שעד עכשיו אני בחרדות תמיד יש לי רצון עז לצאת החוצה לשים אוזניות ולרוץ בתור אימון אבל פיתחתי לאחרונה פחד שכלב ירדוף אחרי ויתקוף אותי פתאום או בעל חיים אחר אירי שראיתי סרטונים ושמעתי מקרים אני לא גר במושב אלא בעיר במרכז האם יש לי סיבה לחשוש מה לעשות האם יש עוד אנשים כמוני שפוחדים או חרדים מכלבים שיתקפו לא מדבר על ציוואה אלא על כלבים מסוכנים זאב רועה וכו

לפובי, מצער להבין שעברת טראומה משמעותית. אני ממליץ שחברים נוספים בפורום, אכן יגיבו לבקשתך לשתף אותך ואת כולנו בהרגשותיהם הדומות להרגשתך. עניינית, טוב שאתה מטפל במצוקתך, בעזרת פסיכיאטר ופסיכולוג. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה לטיפול בהיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה