חרדה משתקת שלא מניחה לי.........

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

10/07/2020 | 18:00 | מאת: ליגל

היי, יש לי חרדה שמישהו בעבר הרדים אותי ואנס אותי. אין לחרדה הזו שום בסיס. זאת אומרת מעולם לא תקפו אותי מינית, מעולם לא עשו לי משהו ללא הסכמתי. אין לי מושג מה זה הפחד הזה!! הפסיכולוגית שלי טוענת שזה אולי מהסיבה שאני תופסת את העולם כמקום מפחיד, מסוכן. אני פוחדת מאנשים מסוממים ברחוב, אני מפחדת לשבת על ספסל בגינה שלא אדבק במחלה, פוחדת להתנשק סתם ככה עם מישהו שאני לא מכירה וכו. אני משתגעת מהחרדות, אני מפחדת שזה באמת קרה ואני לא יודעת... הספק הזה מחרפן לי את המוח! מה עליי לעשות כדי להרגיע את החרדה המשתקת הזו? כדאי להתחיל כדורים? תודה מראש וסופש נעים.

ליגל אני והפורום פסיכולוגיים. כך שאיננו עוסקים בתרופות והמלצות לגביהן. כדאי שתתייעצי בעניין, עם הפסיכולוגית אצלה את נמצאת בטפול. כן, ניתן וראוי לשקול הסתייעות אפשרית בכלי הטיפולי-פסיכולוגי שנקרא היפנוזה. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה