בדיקות דם מומלצות לחרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

01/06/2020 | 09:54 | מאת: Joni

שלום , סובל מהתקפי חרדה ומטופל מזה שנים בציפרלקס. לפעמיים אני חש כי התסמינים והחרדה לא נטו נפשיים וכי גם נגרמים דווקא ממצב בריאותי שאולי חרדה וסטרס היא אחת מהסימפטומים איזה בדיקות דם ספציפיות מומלץ לעשות כדי לוודא שאין תהליכים גופניים שגורמים לחרדה

Joni אני ד"ר לפסיכולוגיה קלינית ולא רופא. כך שאני לא יודע ו/או אמור לדעת על בדיקות מהסוג שאתה שואל. למרות ניסיוני רב השנים בתחום, אני לא מכיר ולא יודע על קיומן של בדיקות דם, לזיהוי חרדה או מועדות לחרדה. לרוב, היא מאובחנת כקיימת על פי תגובותיו הפיזיות(גופניות), ריגשיות ומחשבתיות, של הסובל או נראה כסובל מחרדה. לאור שאלתך, יתכן ויש אמת בקלישאה > "אם יש שאלה, אז אין שאלה". כך שכדאי שתפרט יותר או שתפנה לפסיכולוג קליני להערכה והתיעצות. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה