גלובוס היסטירקטוס ומונפאוזה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

22/01/2020 | 16:38 | מאת: אירית

אני בת 53 סובלת כבר שנה מתחושה של גוש בגרון בחצי השנה האחרונה גם מכחכחת ללא הפסקה ומשתעלת. עשיתי את כל הבדיקות של ריפלוקס והם יצאו תקינות. קצת חוששת לקחת כדורים פסיכיאטירים האם כדור הרימוטיב יוכל לעזור בעיה הזו? או האם כדאי לקחת הורמונים ? בזמנו הייתי אצל רופא גסטרו והוא נתן לי חומר למחשבה בנושא ההורמונים אשמח לקבל ייעוץ.

אירית, הפורום והח"מ עוסקים ביעוץ וטיפול פסיכולוגי. איננו רופאים ולכן גם לא עוסקים ו/או ממליצים, בענייני תרופות. ציינת שאת סובלת מ"גלובוס היסטריקוס". להערכתי, טיפול בהיפנוזה (היפנותרפיה) עשוי לעזור, לטיפול בבעיה. ד"ר מאיר נעמן פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה -------------- 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה