דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

22/10/2019 | 16:14 | מאת: עדי

האם יש קשר בין פגיעה בזיכרון לבין תאונת דרכים אם נפגעתי בתאונה ואני מרגישה הרבה פעמים מדברים איתי ואני לא זוכרת מה אומרים לי אפילו יכול לעבור שניה ממה שאמרו לי האם זה יכול להיות קשור לתאונה? והאם פסיכולוג יכול לעזור לי בזה? אם לא מי כן יכול לעזור לי ? תודה

עדי עלול בהחלט שהפגיעה שאת חשה בזיכרון, נובעת מהתאונה שעברת. בין אם באופן פיזי או כתגובה ריגשית - פוסט-טראומטית וכד'. בכל מקרה, רצוי שתתיעצי תחילה עם רופאך, או רופא נוירולוג ועל פי אבחנתו והמלצתו, ראוי לפעול. אם אמנם השיכחה נובעת ממתח נפשי ותגובה פוסט-טראומטית, מומלץ שתפני לקבלת ייעוץ/טיפול של פסיכולוג קליני מתאים. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה