לא יודעת מה לעשות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

17/10/2019 | 18:52 | מאת: הילה

שלום וברכה לפני כמה חודשים נפגעתי בתאונה ומאז אני סובלת מכאבי ראש שבאים והולכים ומעייפות כל הזמן רוצה לישון לא תמיד אני עושה את זה כבר לא באלי כמעט לצאת מהבית אני יכולה להיות בבית ופשוט לא לצאת יש לציין שלפני התאונה הייתי בנאדם מתפקד עובדת הרבה שעות יוצאת גם עם חברות וכו מאז אני בבית ואין לי כח לעשות כלום אני כמעט כל הזמן במחשב הרופא הביא לי ציפרלקס ואני לא רוצה לקחת את זה וגם הביא לי אלטרול וגם אני לא רוצה לקחת את זה כי אני לא חושבת בגלל תאונה אני אמורה לקבל תרופות פסיכיטריות ישלצין שאני צעירה וחוץ מזה הוא טוען שאני סובלת מפוסט טראומה ושלח אותי לרופא מומחה פסכיאטר לא הבנתי למה כל זה מה הוא חושב ? ומה אתה חושב על כל הסיפור הזה מה אני צריכה לעשות וכו?תודה רבה

הילה קשה לייעץ לגבי שאלתך, מבלי להכיר אותך, באופן מקצועי ומפורט יותר. על פי תיאורך והמלצות הפסיכיאטרים שציינת, נראה שאת סובלת ממצוקה ריגשית/נפשית, משמעותית, בין אם זה קשור לתאונה או מועצם, בעקבותיה. התרופות שהפסיכיאטרים המליצו לך לקחת, הן לא "בגלל התאונה", אלא בגלל מצוקתך הנפשית הזמנית, בהווה. כללית, הייתי ממליץ שתיפני לקבלת ייעוץ פסיכולוגי (פסיכולוגים, לא נותנים תרופות !), אם במסגרת קופת החולים אליה את משתייכת, או באופן פרטי. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה