לאחרונה יש לי מחשבות רבות ..

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

06/10/2019 | 10:37 | מאת: לין

אני בת 30 , אני יודעת שאני צעירה וכל החיים עוד לפניי.. אבל המחשבות על המוות ועל מה יקרה לי ומתי לא עוזבות אותי.. אני מפחדת למות.. יש הרבה אסונות בזמן האחרון.. וזה מכניס אותי לפחד מה אפשר לעשות?

לין זה טיבעי לפחד מהמוות. למעשה, כולנו פוחדים למות. רובינו מסיחים את הדעת מהפחד, בצורות שונות. חלקן יעילות יותר חלקן יעילות פחות. לעיתים, מצבים וקשיים בחיים, מעצימים את הפחד, באופן זמני. אם הפחד מתעצם ומתמיד במשך זמן, סביר שמדובר במצוקה ריגשית או נפשית הגורמת לכך. כך שאם זה מתמיד בעוצמה הגורמת לך סבל וקושי תפקודי. כדאי לפנות לקבלת ייעוץ/טיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג קליני. בינתיים ובמקביל, אני ממליץ לך ולכל הקוראים בפורום, לקרוא את ספרו של ד"ר אירווין יאלום > "להביט בשמש", העוסק בנושא. גמר חתימה טובה !! ד"ר מאיר נמען > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה