שולחים אותי לייעוץ פסיכיאטרי

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

06/10/2019 | 02:05 | מאת: חני

אבל אם הפסיכיאטר ימליץ על אשפוז אפשר לאשפז בכח? הייתי מאושפזת פעמיים בטוח יאשפזו שוב בגלל זה אני בטוחה שהרופאה הזאתי לא יודעת מה עושים באשפוז כזה רק מי שהיה שם יודע!!! לא בא לי זריקות הרגעה ולהיות קשורה למיטה!!! אוףףףףף למה זה מגיע לי גם כל הגוף שלי צלקות מהניתוח :(( היה עדיף להשאר עם השריפה למה הלכתי לרופא בכלל... הבית חולים עושה לי רק רע אם אברח זה יעשה יותר גרוע ותהיה להם עוד סיבה לאשפוז :(( יום שישי באה אליי דווקא עובדת סוציאלית ממש חמודה הבטחתי לה כל מיני דברים היא היחידה שמקשיבה והיא הבטיחה לעזור במה שאפשר.. לפחות זה... אוף למה לא נותנים לי להתחיל דף חדש אני באמת מצטערת

חני, טוב מאד שנוצר הקשר עם העובדת הסוציאלית. על פי תיאורך את נחמדותה והבנתה אותך, סביר שהיא כבר תדע איך להעביר התרשמותה והמלצותיה למי שצריך, לפני שיקבלו החלטה כלשהיא לגבייך. בהצלחה.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה