חרדות מציפות אותי פתאום

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

17/09/2019 | 16:06 | מאת: אסף

אחרי 3 שבועות של טיפול ברסיטל היה לי יותר טוב פתאום תחושת עייפות לפני יומיים והיום חרדה מציפה אותי מאוד כאילו חזרתי לאחור,לא יודע מה לעשות עזרה בבקשה תודה

אסף קשה להתיחס לשאלתך בצורה עניינית יותר, בהעדר תיאור ופרטים משלימים יותר של מצוקתך וגם לא ציינת, האם אתה בטיפול פסיכולוגי כלשהו. אם לא, ראוי שתפנה לקבלת טיפול פסיכולוגי מתאים. כללית, במרבית הטיפולים בתחום בריאות הנפש (ולא רק), יש עליות וירידות, תוך כדי הטיפול. צריך סבלנות והתמדה, כדי לתת סיכוי טוב לטיפולים שיועילו. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

18/09/2019 | 10:58 | מאת: אסף

תודה על התשובה דר מאיר מה שרציתי לשאול האם יכול להיות שיפור נוסף אם אני לוקר כבר חודש 20 מג רסיטל כמו כן האם יש הבדל בין הרסיטל לציפלקס? תודה והאם היפנוזה יכולה לעזור ובמה?

אסף אני והפורום פסיכולוגיים ולא עוסקים בתרופות. השיפור המלא הוא כשלא נזקקים יותר לתרופות, לא חשים בסבל ושבים לתפקוד מלא. במובן הזה, נראה שהיה ויש מקום לשיפור נוסף, במצבך. היפנוזה - היא אכן כלי טיפולי יעיל ביותר, המעצים את הטיפול הפסיכולוגי ולרוב גם מייעל אותו.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה