חרדות ופחדים כל הזמן ..לא קל

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

31/07/2019 | 23:18 | מאת: אייל

שלום דר !! כתבתי כאן בעבר .. ארצה להיועץ איתך... אני במהלך כל היום חש את הלב פועם מלווה במתחים גדולים וחרדות שמתגברות .. אציין כמובן שאני מטופל תרופתית .. שאלתי היא האם ישנו כדור שמיועד לשכך חרדות המורגשות בלב ?? תודה על תגובתך ולילה טוב

אייל כפסיכולוגים, איננו עוסקים בתרופות. לכן תצטרך להפנות שאלתך לפורום רפואי או פסיכיאטרי. בכל מקרה מומלץ מאד שתפנה לקבלת ייעוץ/טיפול פסיכולוגי מתאים. אם באופן פרטי ואם במסגרת קופת החולים אליה אתה משתייך. טיפול פסיכולוגי עשוי אף לייתר כליל את הצורך בתרופות. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה