מצבי רוח משתנים במהלך היום

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

26/04/2019 | 19:17 | מאת: דוד

שלום. לפני כחודשיים הועלה לי מינון הציפרלקס ל15 מג. כיום המצבי רוח שלי ממש משתנים במהלך היום ממצב רוח מצויין ללא חרדות להתקפי חרדה לא נעימים אפילו לפעמים מקיא מרוב חרדה. זה גם גורם לי לפחד לצאת מהבית מהחשש שאני אקיא. כל כמה שעות זה מתחלף אצלי ממצב של רוגע ומחשבות טובות להתקפי חרדה. מה עושים?

דוד ראשית, ראוי וכדאי שתתיעץ עם הפסיכיאטר או רופא המשפחה, שנתן לך את הטיפול התרופתי. אנו לא עוסקים בטיפול תרופתי, אלא פסיכולוגי. ככלל, לגבי מרבית המצוקות הנפשיות-ריגשיות, כולל הסימפטומים שאתה מתאר, ייעוץ/טיפול פסיכולוגי אמור לשפר מצבך ותלונותיך ואפילו לייתר את הצורך בתרופות. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה