דולוקסטין 30 למחשבות תורדניות וכאבי כרוני

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

24/04/2019 | 22:25 | מאת: עדי

רופאת המשפחה נתנה לי לקחת ל 30 יום דולוקסטין 30 בגלל עודף מחשבות ועיתסקות עודפת ומחשבות שלר מפסיקות על בעיות הגב שיש לי וגם לכאבים. מתי לקחת? היום אני לוקח בערב וזה רק כדור שני עד עכשיו לא לקחתי (פוחד מהתופעות לוואי ). במהלך היום אני נוהג ועובד פיזי. בברכה

עדי איננו עוסקים ביעוץ וטיפול תרופתי, אלא בייעוץ פסיכולוגי בלבד. אני מניח שפנית לפורום שלנו, בגלל השפעה אפשרית (ודי שכיחה) של מחשבות ורגשות שליליים על תחושות גופניות כולל כאבים וכד'. יתכן ופרט לכדורים ואולי אף במקומם תוכל להסתייע על ידי קבלת ייעוץ פסיכולוגי מתאים. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה