בהצלחה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

13/03/2005 | 19:48 | מאת: ד"ר עידית שלו

לד"ר מאיר נעמן, שמחתי לגלות את הפורום ולעבוד בשכנות. כל טוב, עידית

עידית היקרה, תודה על האיחולים. נא עדכניני, כמצוות "השכנות הטובה", מהי "כתובתך" - איזה פורום את מנהלת ואבקרך ( ללא ביקורת ) ?! ובכלל, את עוד לא יודעת, אך את מצופה/מתבקשת להשתלב כמומחית, גם בפורום זה. ד"ש חמה, מאיר

13/03/2005 | 23:28 | מאת: ד"ר עידית שלו

תודה מאיר על הזמנתך, גם אתה מוזמן לבקר ולהשתתף. הפורום נקרא "טיפול משפחתי וזוגי", ממש כאן בקהילת פסיכולוגיה בדוקטורס. ביקור ללא ביקורת זה יפה, גם ביקור של בכיר, נשמע נחמד, או ביקור בלי-קור. להתראות וכל טוב, עידית

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה