חרדות פחדים קשים חרדות קשים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

03/01/2019 | 19:27 | מאת: דוד

אני מרגיש רע מאוד אני לא יודע עם זה חרדות או שאני עומד להשתגע אבל התחושות האלה קשות פיזיות אני מרגיש את זה פיזית מה זה אומר שאני משתגע או שזה חרדות??

דוד הביטוי "משתגע", לא מוכר ולא בשימוש בשפה המקצועית. גם אם אתה "רק" סובל מחרדות, זו סיבה מספקת כדי לפנות לייעוץ/טיפול פסיכולוגי, כדי להקל עליך ולמנוע החמרה של מצבך. תוכל לפנות דרך מוקד קופת החולים אליה אתה משתייך, או באופן פרטי. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

08/01/2019 | 00:52 | מאת: דוד

אתה יכול להגיד לי אם זה חרדות או שזהו אני משתגע ??

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה