עבודה וחרדות התלבטות מה לעשות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

24/12/2018 | 00:19 | מאת: איילת

שלום ... אולי קשה לענות בלי להכיר אותי.. בגדול לפני שנה התפרצו חרדות בעבודה ניהולית בכירה . עזבתי טופלתי בכדורים שלא עוזרים והמון טיפולים שונים כולל פסיכולוג בכיר ועוד. חלק מאד עזרו תקופה אבל כל הזמן עליות וירידות וכרגע עדיין בטיפול. אחת הדברים שמאד ציערו אותי והרגשתי כישלון זו העבודה השנה שחלפה עשיתי הפסקה והרגשתי שממש מפחדת לחזור לעבוד שלא יתגברו החרדות. והחרדות לצערי קיימות בכללי בגדול חיה רגיל בצל חרדה גדולה. היום הייתי בראיון במקום יותר קטן גם משרה ניהולית עם אוכלוסיה מיוחדת שגרמה לי לרצות לעבוד לתרום עבודה שקרובה מאד לבית שעות גמישות אפילו שמשרה מלאה אבל יש תובענות. מרגישה שחיבת לקפוץ למים עם כל הפחד כאילו חייבת להוכיח לעצמי שאני מסוגלת לעבוד . כמובן יש המון עבודות אבל פה מדובר בעבודה עם המון נתינה אבל נפשית לא פשוט לעבוד עם כזו אוגלוסיה. ממה שאתה קורא מה נשמע לך הגיוני שאקח צעד אחורה או ללכת עם התחושות של הרצון. מאמין שגם עם החרדות אוכל להצליח? אני מנסה ורוצה בכל דרך לסיים עם החרדות ושנה סובלת בבית אז מה ההבדל שאהיה בעבודה עם חרדות הרי הן לא יעלמו אבל לפחות ארוויח משהו זה השיקול...מה דעתך?

איילת כפי שאת עצמך מציינת, אכן קשה לענות לשאלותייך, מבלי להכירך מקצועית. כיון שהיית, כדברייך, בטיפולים פסיכולוגיים ופסיכיאטריים, עדיף שתיוועצי עם מטפלייך בעבר ואולי גם בהווה, לגבי שאלותייך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה