משמעות האבחנה,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

23/12/2018 | 19:38 | מאת: טלי

שלום רב דר נעמן, מה משמעות סימני הפרעה אפקטיבית ללא מזורית? האם אבחנה יכולה להפריע בהתקדמות במקום עבודה? תודה מראש..

טלי האבחנה "הפרעה אפקטיבית", היא שם כולל ונילווה למגוון די רחב של הפרעות במצב הרוח. ובשפה פשוטה יותר > הפרעות ומצוקות, הקשורות בדיכאון. קשה ואף בלתי אפשרי, להעריך האם זה עלול לפגוע בהתקדמותך בעבודה. זה תלוי כמובן בסוג העבודהמבלי להכיר פרטי האבחנה, כמו גם ובעיקר שכיחות הסימפטומים, עוצמתם ומישכם. כללית, עם טיפול פסיכולוגי (ותרופתי, במידת הצורך), מתאים, אפשר להגיע לשיפור משמעותי ואפילו החלמה.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה