חרדות ולחץ נפשי בן 16

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

09/12/2018 | 17:41 | מאת: יפית

יש לי בן בגיל 16 שסובל מלחץ וחרדות קשות מגיל צעיר ועם השנים זה התעצם וגדל עד למצב שהוא לא הולך כמעט לאף מקום לבד חוץ מביהס בעבר לקח טיפול תרופתי שהרגיע את המצב אבל לא עזר לגמרי אני מאוד רוצה לעזור לו והוא יודע לקשיחם ובעצמו מבקש עזרה ממה להתחיל ולמי לפנות אשמח לעזרה אמא דואגת

יפית שאלתך מפתיעה במקצת. הייתי מצפה שהרופא (פסיכיאטר) שנתן לו את הטיפול התרופתי, כמו גם יועצת ביה"ס ימליצו על טיפול פסיכולוגי מתאיםץ זה הדבר הכי מתאים ומתבקש וניתן לקבלו או דרך קופת החולים אליה אתם משתייכים, או במרכז הייעוץ לנוער בעיר מגוריכם, או באופן פרטי.

12/01/2019 | 11:35 | מאת: יפית

אשמח לקבל ממך כיוון ממה להתלחיל הפיסיכאטר ישב עם הבן שלי אבל זה היה מפגש יחיד לא מעבר ואני מרגישה שאני מפספסת אותו מכיר מישהו מהצפון שאתה יכול להמליץ לי עליו

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה