חרדות מאוד קשות בגלל מצבו הקשה של אבא

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

05/12/2018 | 18:53 | מאת: ים

אבא שלי בלי הכרה לקחו אותו עכשיו לבית חולים אני בלחץ חרדה אני מטופלת אצל רופאת משפחה היא נתנה לי כדור לא עוזר לי לטיפולים פסיכיאטרים אני לא רוצה ללכת כרגע בגלל טיפולים שגויים והתייחסות לא הוגנת שקיבלתי בטיפולים האלה הכדורים האלה לא עזרו לי בשיט מה שמעניין אותי שאחי לא רוצה לדבר איתי כי רבתי איתו מרוב שאני במצוקה אני לבד בבית כולם בבית חולים אימא שלי ביקשה לא לבוא וזה יותר מעצבן אותי מה לעשות זה מעצבן אותי בלב אני בחרדה יש לי דפיקות לב אין לי כרגע למי לפנות לא רוצה לפנות לפסיכיאטרים אולי אתה יכול לתת לי טיפ מה לעשות אני ממש עצבנית לחוצה חס וחלילה עם יקרה לאבא שלי משהו יהיה לי מאוד קשה אני דואגת לו נורא איך להגיע מבחינה עצמית לבד? מיידית? ממש תודה

ים את אכן מתארת סיטואציה קשה. יתכן והדבר הנכון ביותר כרגע עבורך הוא להסתייע בגורם משפחתי "מתווך", או אפילו ייעוץ פסיכולוגי קצר, כדי להתעלות מעל למחלוקות/מריבות המשפחתיות, להן את ודאי זקוקה, כמו כולנו, במצבים של מצוקה ומשבר. באשר ל"טיפים" תוכלי לנסות ולהסתייע ב"טיפים לגולשים", שבתחתית עמוד זה ו/או באתר המומלץ של ד"ר ברוך אליצור. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה