חרדות ולחצים מה עושים במצב כזה?

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

05/12/2018 | 10:57 | מאת: גל

לעיתים קורה לי שאני מוצפת ביום יום בחרדות ולחצים, עם זה בעבודה או לעזור למשפחה, יש לנו במשפחה התמודדות עם מישהי שסובלת ממחלה קשה, וכל היום אני צריכה לעשות את הכל. עם זה בקניות עבודה וכל מיני גם בניקיונות. החרדות זה בגלל שאני גם לחוצה בגלל המחלה הקשה של מישהי במשפחה.

גל מה השאלה ? אני מבין שאת מתמודדת עם מציאות קשה בהווה, הגורמת לך ללחצים ןחרדות. תוכלי לנסות ולהיעזר ב"טיפים לגולשים", שבתחתית עמוד זה, או באתר של ד"ר ברוך אליצור. אך מה שסביר ומתאים יותר הוא שתיפני לקבלת ייעוץ/טיפול פסיכולוגי במסגרת קופת החולים אליה את שייכת. גם טיפול קצר עשוי לעזור מהר ומשמעותית.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה