המשך למה שכתבתי לך בקשר לטיפול

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

02/12/2018 | 13:53 | מאת: דנה

החרדה היחידה זה אשפוז אני מאוד עם יחליטו ומה יחליטו לעשות איתי רק בגלל הפוסט טראומה שעברתי והטיפול השגוי בעבר אני חרדה עם דפיקות לב ומחשבות טורדניות ואין לי כרגע עזרה עד שיקראו לי אשמח להסחת דעת מה עושים באמת מכל הלב תבורך אני לבד במערכה ובאי וודאות

דנה נא ראי תשובתי לך, שנכתבה היום. להערכתי, הדבר הנכון הוא לפנות לפסיכולוג קליני דרך קופת החולים אליה את שייכת, או דרך המרפאה של הקופה או ישירות ל"מטפלים (פסיכולוגים) עצמאיים" מטעם הקופה. תוכלי לאתר את שמותיהם באיזור המגורים שלך, דרך האתר של הקופה. ייתכן וסביר שייעוץ/טיפול פסיכולוגי מתאים, אף ימנע את המורך בטיפול פסיכיאטרי או אפילו אשפוז.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה