נתקעתי בסטלה אחרי שעישנתי מריחואנה ואי אפשר לצאת

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

26/11/2018 | 10:39 | מאת: עישנתי גראס

עישנתי לפני 3 ימים גראס ואני מרגישה עדיין בסטלה כמובן הבטלה שלי לא חזקה מידי אבל עדיין מעצבנת אין הרבה זמן אני בלימודים אני צריכה עזרה שזה יעבור מהר יותר אני בסרט שלא נגמר לא יכולה לפנות לרופאים כרגע.

למעשנת לא ברור אם את נהנית או סובלת ? האם בגלל הסטלה כתבת ש"הבטלה" שלך לא גבוהה, או שהתכוונת שהסטלה לא גבוהה. בקיצור : 1. יתכן שתרגול טכניקות להרפיה עצמית, יעזרו לך (חפשי באתר של ד"ר ברוך אליצור). 2. ואולי עדיף שתחווי קצת את הקשיים הנילווים לעישון, בהווה, כדי שזה יעזור לך להימנע מעישון מיותר ובעל פוטנציאל לנזק, בעתיד ?!

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה