התאבדות בפועל וייאוש עמוק

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

07/11/2018 | 16:48 | מאת: עבדאללה

בעקבות הניתוק מער"ן אין לי עם מי להתכתב/לדבר עצוב לי עצוב לי מאד100% הם עזרו לי ועכשיו הכל הופסק בהוסטל מדריכים לא מדברים מספיק לכן אני מנסה עוד פעם ועוד פעם לכרוך חגורה סביב הצוואר לקשור ולהדק אולי אצליח למות

עבדאללה (או שלום) ראה תשובתי לך (ל-שלום)בשאלה הסמוכה לשאלתך. מניסיוני רב השנים, אני בטוח שעם סיוע מקצועי מתאים (פסיכיאטרי ו/או פסיכולוגי), אפשר יהיה להקל על מצוקתך ולהקנות לך כלים שיעזרו לך בהתמודדות עם מצוקותיך. הדבר נכון גם אם התנסית כבר בעבר בטיפולים מסוגים שונים, שלא הועילו. תקוה ובעיקר התמדה יביאו את התוצאה המקווה.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה