אימא מתעללת מה עושים??

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

14/10/2018 | 19:59 | מאת: לינדה

שלום רב אני בת 36 גרושה ללא ילדים מתגוררת עם הורים קשישים ואימי מאוד מתעללת בי.... התחתנתי והתגרשתי בגיל צעיר סביבות גיל 23 .למדתי קרימינולוגיה נשאר לי מבחן אחד לעשות כדי לקבל תואר לצערי אימי מונעת ממני לעבוד היא לא מסכימה שאעבוד משמרות ולא בעבודות כמו ניקיון יש לה המון תנאים בקיצור לצערי אין לי חברים או חברות והאחיות הקשישות שלה גם תומכות בה ולא מצדדות בי.....מה אני יכולה לעשות?? מאוד קשה לי ההתעללות לציין שבזמן אחרון אני חושבת לקחת חיי כי ממש אין פתרון ונמאס לי אין אף גורם שממש מסייע לי

לינדה, מצער לשמוע על יחסייך הבעייתיים עם אימך. אם כי אני לא חושב שיחסה של אימך כלפייך מצדיק את תיאורה כ"אמא מתעללת". הן את יכולה שלא להיענות לציפיותיה והעדפותיה. בכל מקרה אני ממליץ שתיפני לקבלת ייעוץ/טיפול פסיכולוגי מתאים. במהלכו תוכלי לבחון ביתר עמקות יחסייך עם אימך ואף להשתחרר מתלותך בה.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה