שאלה על ביטוח לאומי בבקשה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

11/10/2018 | 00:31 | מאת: אר

שלום וברכה אני מוכר בנכות רפואית נפשית 40% צמיתה ואי כושר 100% צמיתה רשום שהמוסד יכול "לזמן לבדיקה מחדש, רק במקרים שחל שיפור במצבי הרפואי, בעקבות טיפול רפואי שקיבלתי." רציתי לשאול איך המוסד יכול לדעת שמצבי השתפר מבחינה נפשית? הרי הוא לא מזמן לוועדות חוזרות כשיש נכות צמיתה. האם לדוגמא לפי השיקום שאני עושה דרך המוסד ולומד מקצוע כל שהוא, הוא יכול להסיק מזה שמצבי כביכול השתפר בגלל שאני לומד ועושה שיקום ולבטל לי את הנכות או להזמין אותי לועדה חוזרת למרות שיש לי לצמיתות? או דרך התלושי שכר שלי שאני עובד ומרוויח, הוא יכול לזמן אותי לועדה חוזרת למרות שיש לי לצמיתות? אשמח למענה על השאלות תודה מראש אריק

אריק לצערי, אני לא מתמצא בענייני הביטח הלאומי. אני מניח שיש להם מוקד למתן תשובות לפניות מהסוג שלך או באתר שלהם באינטרנט.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה