הורדת מינון אלפרליד וציפרמיל

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

12/09/2018 | 08:31 | מאת: דנה

שלום מזה כ 4 שנים נוטלת אלפרליד 1 מ״ג ביום ו 1 מ״ג בלילה . לפני כ 3 חודשים סבלתי מכאבי ראש נוראיים עד היום , הייתי אצל נוירולוג שהחלטנו מכיוון שכל הבדיקות יצאו תקינות כולל סיטי ראש להתחיל להוריד באלפרליד, 3 ימים לקחתי חצי כדור בבוקר וחצי כדור בערב, במקביל בוקר וצהריים לקחתי פרולול, ביומיים האחרונים אני במצב של חצי כדור בלילה בלבד. החרדה איומה , הנוירולוג אמר לי לקחת ציפרמיל בינתיים כי גם ככה זמן ההשפעה שלו הוא תוך שבועיים, מרגישה שבלי האלפרליד גם החצי כדור בבוקר אני מרגישה רע נורא, האם אפשר לקחת חצי כדור בבוקר וחצי בערב של אלפרליד, בינתיים לקחת פרולול פעמיים ביום בוקר וצהריים , בערב לקחת ציפרמיל עד להשפעה ואז להוריד מינון מ אלפרליד עד לסיומו המלא? כלומר לחזור אחורה בהורדת מינון אלפרליד עד להשפעת הציפרמיל

דנה סליחה על העיכוב בתגובה. החגים וכו'.. אעננו עוסקים בטיפול תרופתי אלא בייעוץ פסיכולוגי בלבד.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה