טיפול בכדורי סרנדה לילד

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

12/09/2018 | 00:59 | מאת: אמא דואגת

הילד שלי אובחן ע"י פסיכיאטר כסובל מחרדה הילד בן 10 ומקבל כחודש ימים כדור סרנדה בתחילה רבע כדור והיום כבר חצי כדור. עדיין לא רואים שינוי אבל השאלה שלי היא אחרת. האם זה בסדר לתת לילד סרנדה? במקומות מסוימים קראתי כי לא מומלץ לילדים מתחת לגיל 18. בנוסף האם מומלץ לתת את זה בשעות הבוקר או הערב כמובן שיש לי הוראות מסודרות ע"י הפסיכיאטר ושואלת כדי לקבל חוות דעת נוספת... והאם יש פיתרון אחר לחרדה שלא דרך כדורים?

אמא דואגת איננו עוסקים בתרופות, אלא בייעוץ פסיכולוגי בלבד. טיפול פסיכולוגי של פסיכולוג המתמחה בעבודה עם ילדים יכול להוות במקרים רבים תחליף מועדף לטיפול בכדורים. ד"ר מאיר נעמן > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה