בת 16 וחצי ,מחשבות,דאגות ולחצים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

22/08/2018 | 02:21 | מאת: אור

היי אני בת 16 וחצי ומתמיד הייתי ילדה דאגנית,חרדתית ולחוצה.. אבל לרוב המוח שלי עסוק בפחד של אם יקרה משהו לקרובים במשפחה שלי זה מכניס אותי ללחץ ולעצב גדול עם כמה שאני מנסה להשתלט על זה כל פעם זה קופץ לי .. אני לא יודעת מה לעשוץ עם זה..

אור בעייתך, מוכרת ואפילו שכיחה. ניתן וראוי לטפל בה בעזרת גורם מקצועי , (פסיכולוג או פסיכותירפיסט), מטעם קופ"ח או באופן פרטי, אך בתיאום עם הורייך, כמובן. לרוב, מספר פגישות לא גדול, יכול לעזור באופן משמעותי. ד"ר נעמן - 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה