נגישות
נגישות

חזרה לטיפול בציפרלקס ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

16/08/2018 | 08:58 | מאת: חרדתית1234

שלום, אני מאובחנת כסובלת מדיכאון וחרדה. לךני כמה חודשים הפסיכאטר נתן לי ציפרלקס 10. לקחתי את התרופה כשבוע, סבלתי מתופעות לוואי

לקריאה נוספת והעמקה
16/08/2018 | 09:03 | מאת: חרדתית1234

תופעות לוואי כמו כאבי ראש וסחרחורת קשה, לכן על דעת עצמי הפסקתי בהדרגה את הטיפול . מאז לא הייתי אצל הפסיכאטר. חברה שלי סיפרה שגם לה זה עשה תופעות לוואי אולם הן עברו לה תוך שבןעיים ושהיא מרגישה ממש אחרת מאז (לטובה). אין לי את האפשרות להגיע לפסיכאטר שוב בזמן הקרוב ואני מאוד סובלת. נשארו לי כדורים. האם זה בסדר שאחזור על דעת עצמי לקחת את התרופה באופן הדרגתי כמו שהומלץ לי? האם תופעות הלוואי באמת נעלמות לאחר שבועיים שלוש או שזה רק יחמיר?

לחרדתית כפי שכבר כתבתי, אני והפורום לא עוסקים בתרופות, אלא "רק" בייעוץ פסיכולוגי. כללית, למרבית התרופות יש תופעות לואי מסויימות. רובן אכן חולפות תוך מספר ימים עד שבוע, אך חלקן עלול להימשך אם כן בהשפעה פחותה. בכל מקרה, יש להתייעץ בנדון, עם רופא ו/או פסיכיאטר.

לחרדתית, עניתי לך לפני מספר דקות. ראי נא תשובתי הסמוכה.

לחרדתית, עניתי לך לפני מספר דקות. ראי נא תשובתי הסמוכה.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה