נגישות
נגישות

התקפי חולשות קשים עד כדי תחושת עילפון

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

10/06/2018 | 00:30 | מאת: אביעד

אני סובל כבר המון שנים מחולשות עד כדי תחושת כאילו עילפון כל זה קרה לאחר מות של חבר זה ממש החמיר לי שזה קורה לי אני לוקח לוריואן אבל זה עוזר לאותו רגע וגם לא ממש טוב אני כל יום נתקף בחולשות האלו וגורמות לי לדיכאון ולא לתפקד נכון וחוסר סובלני ומאוד עצבני מה עלי לעשות חייב עצה האם שווה לקחת כדורים כמו ציפרלקס זה נכון שזה מרגיע את כל התחושות האלו ?????

לקריאה נוספת והעמקה

אביעד איננו עוסקים בטיפול תרופתי השמור לרופאים בלבד, אלא רק לייעוץ פסיכולוגי והיפנוטי. אם פסיכיאטר המליץ שתיקח כדורי ציפרלקס כדאי וראוי שתעשה זאת. אני מניח שהוא גם המליץ לך, כדאי לפנות לקבלתייעוץ/טיפול פסיכולוגי מתאים ואם לא עשה זאת, אני ממליץ שתעשה זאת למניעת החמרה במצבך. טיפול פסיכולוגי, אפילו קצר וממוקד עשוי לסייע לך באופן משמעותי ולייתר את הצורך בתרופות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה