כדור מומלץ למניעת פחד טיסה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

03/06/2018 | 15:32 | מאת: אהרון

היי דוקטור. אני בן 39 ובריא בדרך כלל ולא סובל מחרדות. בשנים האחרונות (שש) נמנעתי מלעלות לטיסות אפילו במסגרת העבודה. אני חייב כעת לעלות על טיסה לניו יורק שכן יש לי שם פגישת עבודה חשובה שאינני יכול לוותר עליה. האם ישנו כדור חזק שאוכל לקחת טרם העליה למטוס ושישמו לי על תפקוד רגיל, שכן ישנו מצב שלא יעלו אותי לטיסה אם אראה כמו שתוי/מסומם. חשוב לציין שאני טס לבד. תודה רבה.

אהרון אני ד"ר לפסיכולוגיה ולא לרפואה, כך שאני מנוע מלהמליץ על תרופות וכד'. תוכל להתיעץ כמובן עם רופא המשפחה שלך וחשוב מכך, כדאי לדעת שיש טכניקות פסיכולוגיות יעילות ביותר לטיפול בפוביות כולל הפחד מטיסות. טיפול מתאים וממוקד יכול לייתר את הצורך בתרופות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה