קוצר שגורם לסחסחורות מיואשת

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

26/05/2018 | 13:57 | מאת: ליאם

שלום, אני חווה קוצר נשימה בעת חרדה. זה התסמין. אני פשוט מתוסכלת כל כך.. לא נכנסת לי נשימה עמוקה, רק נשימות שטוחות.. אני מסתחררת מהניסיון ל"נשום" כיבכול, כואב לי החזה. אף כדור לא עוזר... ואם כן לוקח לו הרבה זמן או רק במינון גבוה. אני לא רוצה לחיות על כדורים. מתחננת, תעזרו לי!!! איך אפשר למתן את זה? להתגבר על זה? בבקשה בבקשה... בא לי למות בגלל זה. אני לא רוצה להתעורר.

ליאם על פי תיאורך, נראה שכדאי שתיפני לקבלת ייעוץ/טיפול פסיכולוגי, מעבר לבעית קוצר הנשימה, המהווה גם כדברייך ביטוי ו"תסמין" לחרדה. לענין הנשימה וקרוב לודאי שגם לגבי חרדותייך, באופן כללי, כדאי שתלמדי טכניקות להרפיה-עצמית (רובן מתמקדות גם בענין הנשימתי). דוגמאו טובות לכך, תוכלי למצאו באתר של ד"ר ברוך אליצור (חפשי בגוגל).

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה