ציפרלקס כבר לא משפיע אולי?

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

21/03/2018 | 02:31 | מאת: נתנאל

אני לוקח ציפרלקס כבר 4-5 שנים בהתחלה 10 מ״ג ואחר כך 15 ולפני כמעט 9 חודשיים ירדתי שוב ל10 מ״ג עכשיו לא מזמן התחילו לי טינטונים באוזניים האם זה קשור איכשהו? בעיקר באוזן שמאל .. והיום התחלתי להרגיש כאילו הכדור כבר לא השפיע ..

נתנאל כאמור, איננו עוסקים שייעוץ וטיפול תרופתי, אלא פסיכולוגי בלבד. בכל מקרה, נטילת כדורים פסיכיאטריים מצדיקה היוועצות במקביל גם עם פסיכולוג קליני מתאים, כדי לשאוף ולייתר את הצורך בתרופות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה