החלפת תרופות..............

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

20/11/2017 | 21:19 | מאת: ט

מחליפה ציפרלקס לויפאקס מכיוון שהציפרלקס לא עזר הייתי לוקחת 20 ציפרלקס בתהליך ההחלפה הייתי לוקחת 10 ציפרלקס בערב וכדור 1 (75) ויפאקס בבוקר ביום השישי חל שיפור ניכר .. יומיים הרגשתי ממש טוב. ביום השמיני כבר הפסקתי עם הציפרלקס ולקחתי 2 ויפאקס (150) כפי שהנחתה הפסיכיאטרית מאז חלה החמרה במצבי.. כבר שלושה ימים ככה.. מה הסיבה ומה עליי לעשות?

ט. הפורום הוא פסיכולוגי ולא רפואי, כך שאיננו עוסקים בתרופות. עלייך להתייעץ עם הפסיכיאטר שקבע לך את הטיפול התרופתי ואם אינך בטיפול פסיכולוגי כדאי מאד לקבלו. המחקר והניסיון הקליני מלמדים שטיפול תרופתי משולב עם טיפול פסיכולוגי עדיף באופן משמעותי, על פני טיפול תרופתי בלבד.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה