חרדות ומתחים עקב בעיות כלכליות.

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

31/10/2017 | 04:02 | מאת: ענתי

שלום רב, מטופלת בציפראמיל 50 מיליגרם ללילה. לאחרונה נכנסתי לחובות כבדים מדי ואני לא רואה דרך מוצא אלא אם אעשה פעולה אחת שתהיה די עמומה מבחינתי, כך שלא בטוח אם כדאי לנקוט בה. המצב הגרוע גורם לי לחרדות, פחדים, פחד מיום המחר, גירוד של הראש מתוך עצבים, וירוסים שונים שתוקפים אותי בחולשתי ועוד לחצים. אני כבר הרבה שנים עם ציפראמיל. לפני שנתיים המינון הוכפל למינון הנוכחי והיה מעולה... עד עכשיו. מה עושים מכאן הלאה??? תודה!

ענת "מכאן והלאה", כדאי לעשות, את מה שכדאי היה לעשות (ואולי עשית ?!), במקביל לטיפול התרופתי שאת מקבלת והוא - טיפול פסיכולוגי, אצל פסיכולוג קליני מתאים. כפי שנכתב על ידי רבות ואף מגובה בממצאים מחקריים, טיפול פסיכולוגי מתאים, עשוי לייתר את הצורך בתרופות. לא מאוחר מידי ואין אינך בטיפול, מומלץ שתיפני לקבל אותו או בקופ"ח או באופן פרטי.

05/11/2017 | 23:55 | מאת: ענתי

תודה!!!

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה