ההרגשה שהרגשתי עייפות נפשית

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

29/10/2017 | 20:28 | מאת: ליאל

שלום אני בת 17.5 ובעבר הרגשתי עייפות נפשית כרגע מצבי הוא טוב ברוך ה אך שאלתי היא האם אני יכולה להצליח בלימודים כשיש לי רצון חזק כשאני עייפה נפשית ( יש לי פחד שהיה לי עייפות נפשית כי אני רוצה להצליח בלימודים)

ליאל הרגשתך מובנת, אך אין סיבה מבוססת לחשוש שמא תשובי להרגיש עייפות נפשית. בכל פעם שפוקד אותך החשש, נסי להתמקד בזכרונות חיוביים כלשהם. בנוסף, נסיונך האישי יכול לחזק אותך. הרי למרות שסבלת מזה בעבר, הצלחת להתגבר על כך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה