מצב נפשי קשה מאוד עקב הזיות של אימא

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

10/09/2017 | 14:37 | מאת: לין

שלום אני בת 34 גרה עם אימי מחברה מאוד סגורה לאחרונה אימי סובלת מהזיות שמיעה(מסרבת לבצע בדיקות מקיפות ולדבר אם התרופות עוזרות לה או לא) מאז ההזיות גרמה לפיטוריי מהעבודה עוקבת אחריי לכל מקום אין לי דקה לנשום מחביאה ממני מפתחות אוטו של הבית מאיימת לשבור לי את האוטו ובכללי מאוד מאוד עצבנית(אני!@! מרגישה שכל חיי עוברים בפניי) לא יכולה ככה יותר. שאר המשפחה יודעת אך כנראה לא מעניין אותם

ללין, הבנתי את הבעיה, למרות שלא שאלת שאלה (??). נראה שכדי להגן על עצמך ובסופו של דבר גם לעזור יותר טוב לאימך, הכרחי שתתיעצי עם רופא המשפחה שלך, ותספקי לו בהרחבה את כל המידע הרלבנטי. אימך זקוקה, כנראה ועל פי תיאורך, לבדיקה וטיפול פסיכיאטרי ואת זקוקה לייעוץ וטיפול פסיכולוגי, כדי לחזק את יכולתך "לשים גבולות" ולהתמודד עם המורכבות של חייך בהווה.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה