הפסקת ויאפקס וזיפרקסיה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

21/08/2017 | 18:44 | מאת: יערה

שלום חולה אונקולוגית בת 78. אני נוטלת פנטה 12.5 מג. ובנוסף אקמול + אופטלגין ביממה. מאחר והכאבים לא שככו, הופניתי לרופא פסיכיאטר שרשם לי ויאפקס 75 XR במינון של כדור אחד בבוקר וכן זיפרקסיה 5 מג במינון מחצית הכדור בערב. אני לא בדיכאון ומאחר והתרופות גורמות לי לתופעות לוואי קשות כמו סחרחורות ויובש בפה , ואני לא חשה כל הקלה, אני מעוניינת להפסיקן מייד. על דעת עצמי הפחתתי אתמול את הזיפרקסיה לרבע כדור ואת הויאפקס לא נטלתי היום. יש לציין כי התחלתי בטיפול לפני 10 ימים. קראתי אודות תופעות לוואי קשות והפסיכיאטר שלי לא זמין אז אנא עזור לי איך להפסיק. התפתיתי להאמין שהתרופות יעזרו לי אך אינני מעוניינת ליטול תרופות פסיכיאטריות. בתודה

יערה מצער לשמוע על קשייך. כאמור, הח"מ והפורום פסיכולוגיים ועל כן אנו מנועים ולא עוסקים בתרופות, אלא בייעוץ פסיכולוגי בלבד. לכן, ראוי שתפני שאלתך לפורום פסיכיאטרי, או רפואי מתאים. בהצלחה !

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה