חרדה מאיידס וחרדה ממחלות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

10/07/2017 | 12:13 | מאת: לימור 1973

בת 43 מצמודדת עם חרדה כבר 13 שנה בעקבות אירוע של מות אבי מהתקף לב . החרדה שלי מתבטאת בעיקר ממחלות. כיום חוששת מאיידס לפני שנתיים קיימתי מספק םעמיים סקס לא מוגן ועכשיו הכל צף לא מסוגלת לעשות את הבדיקה קוראת המון בנושא ומחפשת תשובות. יצאה לי פטריה בלשון אתמול ובנוסף יש לי פטריית שמש בגב. באופן כללי מתפקדת אך מנוהלת מהחרדה שלי ונבהלת ממנה לוקחת כדור לורווין פעם ביום כל התסימינים שכתובים בשלבים שונים של המחלה אני חווה אותם. אשמח לעצה

ערב טוב עצתי המרכזית והרלוונטית, לאור התמשכות חרדותייך במשך כ- 13 שנים, שתפני לקבלת ייעוץ/טיפול פסיכולוגי, אצל פסיכולוג קליני מתאים. לצערי והערכתי עצות אחרות, גם אם יועלו וירגיעו לטווח קצר, עלול שלא יובילו לשיפור משמעותי ומתמשך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה