שיטת לינדן לטיפול בחרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

17/05/2017 | 20:49 | מאת: סמיילי

היי מישהו שמע על שיטת לינדן לטיפול בחרדה? ואם כן אז איך אני יכולה לקבל גישה לשיטה? כל החומר שמצאתי הוא באנגלית ולא נראה שיש גישה מהארץ לטיפול.

היי השם של השיטה מוכר. יעילותה פחות מוכרת. אני לא מזהה הבדל מהותי בינה לשיטות קוגנטיביות-התנהגותיות אחרות, המדגישות שלא "להתמכר" לבריחה ודיכוי הפחד, אלא להתאמן בחשיפה לפחד ולתחושהת החרדה, עד שמוחנו ילמד שלא לפחד ולחרוד. נ.ב. בחיפוש יעיל בגוגל תמצאי גם חומר בעברית.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה