מצב רוח משתנה ולחץ דם לא יציב

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

06/04/2017 | 14:05 | מאת: יוסי

מזה 9 שנים אני מטופל בקלונקס 1/2 מג' וציפרלקס 10 מג' ביום כתוצאה מהתקפי חרדות ופאניקה . הטיפול החזיר לי את החיים ועזר לי מאוד !  אבל , על אף שאני על תרופות ושזה עזר מאוד והרגיע אותי מאוד אך ישנם ימים מסוימים וזה יכול להיות יומיים שלושה ברצף לעיתים תכופות אני מרגיש לא נוח ולא רגוע ובסטרס וזה מתבטא בהגבהת לחץ הדם וכשאני רגוע לחץ הדם תקין ! שאלתי : האם בכל זאת צריך לטפל תרופתית בלחץ הדם בידיעה שהוא מושפע ממצב הרוח ולא מסיבות גופניות ?

יוסי אני שמח לשמוע שהתרופות עזרו ועוזרות לך. יחד עם זאת, כדאי להסתייע בטיפול פסיכולוגי כהשלמה או אפילו חלופה לטיפול תרופתי.. טיפול מתאים עשוי לייתר את הצורך בתרופות. כיון שאני פסיכולוג ולא רופא, כדאי שאת שאלתך הרפואית-תרופתית תפנה לרופא המשפחה שלך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה